OSPROG som un equip global dedicats a la creació de programes específics per al sector industrial. El nostre equip és basa en dos pilars: els analistes funcionals, que permeten unificar les diferents funcions de producte; i els analistes tècnics, desenvolupadors que creen el nostre producte.

Amb aquestes dues perspectives i els coneixements tècnics més avançats, aconseguim crear un software a mida, per cada demanda i situació.

Aquest equip està capitanejat per Jordi Devant, que compta amb més de vint-i-cinc anys d’experiència en temes d’industrialització i ha informatitzat més de cent cinquanta empreses amb les millors solucions.

Amb 19 anys en Jordi, va començar a treballar a una empresa del sector, on va adquirir experiència i coneixements sobre industrialització i producció. L’any 2000, va fundar la seva pròpia empresa per oferir solucions en aquest mercat.

Apliquem el model Lean Manufacturing

Els nostres productes ajuden al client a implementar el procés de fabricació seguint un model de gestió Lean Manufacturing. La teva empresa té Lean Manufacturing? Aquest innovador departament es dedica a la millora constant de l’empresa, i nosaltres som els millors interlocutors

Casos d'Èxit

La nostra experiència professional ens ha permès creuar fronteres i construir projectes a tot el món.

  • A nivell Europeu el nostre software està present a UK, Romania, Portugal, Hongria i Turquia.

  • A Àsia treballem amb Xina, Índia, Singapur i Austràlia.

  • Al continent americà som presents a Mèxic, Brasil i els Estats Units d’Amèrica.