• Necessitats
  i objectius

  En aquest cas, el nostre client, l’empresa global Delphi, necessitava una eina multiplataforma al seu núvol privat. Allà volien mostrar uns indicadors de gestió, juntament amb un quadre de comandament integral unificat per a totes les seves plantes.

  El seu objectiu era millorar la productivitat i gestió diària dels processos de fabricació revisant el funcionament diari amb l’objectiu de la identificació, reducció i eliminació de processos ineficients.

  Per tal de detectar què no funciona dins un procés tant complex, ajuda disposar d’una eina comuna per a totes les plantes, permetent centralitzar la informació i analitzar els resultats a nivell corporatiu.

 • OsProg crea

  Amb aquestes necessitats i objectius, a Osprog vàrem crear una aplicació web, treballant colze a colze amb el departament de Lean Manufacturing de Delphi. Aquesta aplicació es basa amb mòduls de gestió d’alertes de seguretat i qualitat, captació de dades a planta, indicadors de volum i gestió documental.

  Dintre de l’aplicació, hem integrat eines com X-Pack, Master Action Plan, Top 5, Guidelines, entre d’altres, per tal de millorar contínuament i sobretot monitoritzar totes les accions

 • Beneficis

  Amb la implantació de l’aplicació i la feina conjunta de Osprog i el departament de Lean Manufacturing, Delphi va aconseguir millorar la productivitat. A més, detectar i analitzar els problemes des del seu origen, reduint riscos i accidents, millorant la qualitat, entre d’altres. Tot això reduint costos i afegint flexibilitat i eficiència.