• Necessitats
  i objectius

  Refrica es posa en contacte amb Osprog perquè necessita un control de presència vinculat a un registre d’activitats dels operaris mitjançant dispositius biomètrics (en les pròpies instal·lacions) i amb dispositius mòbils amb geolocalització (instal·lació de client). D’altra banda necessita un mòdul de magatzem gestionat per dispositius mòbils i integrat en el seu ERP.

 • OsProg crea

  A Osprog hem desenvolupat una aplicació mòbil per a que els operaris puguin crear fulls de treball amb control horari, geolocalització, signatura digital de client i control de materials que faciliti a la vegada el control de presència quan hi ha desplaçament.
  D’altra banda s’ha implementat una aplicació per a la gestió del magatzem integrada amb el seu ERP (Sage 200). Aquesta aplicació permet una gestió en temps real de magatzems caòtics i la ubicació múltiple.

 • Beneficis

  Amb l’ús d’aquestes dos eines Refrica ha aconseguit una completa optimització de l’espai disponible, una reducció dels costos d’emmagatzematge i una millora de la productivitat dels processos relacionats amb la seva activitat. Tot això amb una perfecta integració amb el seu ERP Sage 200.