Delphi Automotive

Col·laborem amb aquesta empresa internacional dedicada a la tecnologia de l’automòbil, ajudant-la a controlar el procés de producció. El nostre objectiu complert, ha sigut aconseguir fer les operacions amb un ús menor de recursos, complint sempre els requisits de client.

Veure cas

Pedro Roquet, S.A.U.

Una de les empreses més importants del territori nacional, dedicada a la fabricació de components hidràulics, ens va contactar per millorar la seva gestió en temps real.

Veure cas

Airsal S.A

Fabrica cilindres, pistons i altres peces, per ciclomotors i scooters. Es van posar en contacte amb Osprog per poder controlar els seus processos productius, posant l’accent al control de les peces i els seus costos.

Veure cas

Dinacil S.L.

Hem creat una plataforma integral per aquesta empresa internacional de fabricació de cilindres hidràulics.

Veure cas

Atein S.A.U.

Aquesta consultora analitza projectes i inversions i tracta amb grans quantitats de dades. Van contactar amb Osprog per poder reduir el temps d’introducció de totes les dades al seu sistema, i fer més àgil la seva consulta.

Veure cas

Fundiciones Roda S.A.

Especialitzada en la fusió de ferro amb grafit laminar i nodular, requerien d’un control extrem de tot el què passava dintre de la seva fabrica. Nosaltres els hi ho vam proporcionar.

Veure cas